Adoptie op afstand


Wat is adoptie op afstand?

Adoptie op afstand houdt in dat u maandelijks een bijdrage doet voor de zorg van een hond in het asiel in Barcelona te Spanje. Voor voer, verzorging, verblijf in het asiel, etc kost het ongeveer 23 euro per maand per hond. Adoptie op afstand kan vanaf € 1,- per maand. Donateurs vanaf € 5,- per maand krijgen een armbandje of sleutelhanger naar keuze als dank.  Wij hebben voor de donateurs een facebook groep waarin wij updates en nieuwe foto’s van de honden plaatsen. Hierin zullen wij u toevoegen als donateur zodat u de honden kunt volgen. Wij zetten ook op onze pagina iedereen neer die de honden steunt. Wilt u dit niet kan u dit aangeven en zetten we het op anoniem.

Wilt u adoptant op afstand worden vult u dan gerust ons formulier in via http://www.irespectanimals.nl/adoptie-op-afstand/nieuwe-adoptanten-op-afstand/

Onderstaande honden hebben dringend adoptanten op afstand nodig. Zij maken weinig tot geen kans op adoptie omdat ze oud zijn, leishmania hebben of omdat hun innerlijk mooier is dan hun uiterlijk.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten mail dan even naar adopties.sira@gmail.com.