Bevriende organisaties


https://www.facebook.com/hondentrimsalon.padog?fref=ts

Zoekt u een hondentrimster in de omgeving Sassenheim? Dan bent u bij Hondentrimsalon Padog op de juiste plaats. Deze trimsalon is heel goed, geweldig met de honden en trimt veel honden voor onze stichting geheel kosteloos zodat ze meer kans maken op een gouden mandje. Neemt u gerust eens contact op!

http://www.123inkt.nl/irespectanimals

Via deze link kunt u uw oude lege inktcatridges inleveren en de waarde aan een goed doel schenken. Onze stichting is 1 van deze goede doelen. U helpt de honden met een kleine bijdrage die vaak in de prullenbak beland en gelijk het milieu. Alvast bedankt voor de bijdrage!

www.hondensnoeten.nl

Bij Hondensnoeten fotografie kunt u terecht voor een prachtige fotoshoot van uw viervoeter. Valentina maakt prachtige foto’s van de honden. Zij maakt belangeloos van onze opvanghondjes in haar regio een reeks mooie foto’s om ze goed te kunnen promoten. Zij benoemd de honden zelf ook in haar blog op de website van hondensnoeten. Mocht u een complete fotoreportage willen van uw hond kijk dan snel eens op deze website want wij kunnen u dit heel erg aanraden.

www.dierenstee.nl

De Dierenstee is het dierenasiel in Numansdorp. Zij hebben honden, katten en andere dieren ter adoptie. Zij hebben een prachtig ingericht asiel met vloerverwarming en al. Toch zoeken ook al deze dieren een eigen thuis. U kunt bij dit dierenasiel ook alle dierenbenodigdheden kopen zoals een hondenmand, krabpaal, kattenbak, hondenriemen, halsbanden, speeltjes, dekens, voerbakken en nog veel meer. Voordeel hiervan is dat u de dieren in het asiel daar helpt met uw aankoop en u bent snel en goedkoop voorzien van alles wat u nodig heeft. Gaat u er gerust eens kijken.