Esperanza

9 maanden oud

Kruising Mix

Teef

Middel

Esperanza pup van 9 maanden zoekt thuis of opvang.
Esperanza werd gevonden op straat. Dankzij donaties werd ze geopereerd want ze bleek 2 verbrijzelde achterpoten te hebben, waarschijnlijk aangereden.

Ze was 5 maanden toen ze werd gevonden en naar het asiel gebracht. Al snel bleek dat ze geopereerd moest worden Dit is in februari 2020 gebeurd. Nu 4 maanden later doet ze het prima in het gastgezin waar ze de afgelopen 4 maanden in revalidatie is geweest.

Ze loopt niet perfect, maar ze kan rennen, spelen en lekker gek doen! Ze heeft geen last van haar pootjes en zeer zeker geen pijn .

 

Pepsi

6 jaar oud

Kruising Mix

Teef

Middel

Pepsi leeft al twee jaar achter de tralies, onopgemerkt, tussen de menigte van honderden honden in dezelfde verlaten situatie. Ze is een hele lieve hond, vrolijk, leuk en vriendelijk.

Ze kan goed overweg met alle honden. Pepsi is ook erg sociaal met mensen. Ze vindt het heerlijk om haar pootjes op de vrijwilligers te zetten om liefkozingen en kusjes te vragen.

Ze weet hoe aan de lijn te lopen en is altijd blij als ze gaat wandelen, heel blij en ze snuffelt graag.
Ze blijft wachten op haar definitieve familie, degene met wie ze een nieuw leven begint, die haar niet in de steek laat en van haar houdt.

 

Saaz

3 jaar oud

Kruising Mix

Teef

Middel

Saaz arriveerde in het asiel.toen ze amper 1 jaar oud was. De tijd is verstreken zonder dat iemand haar op merkt. Saaz heeft haar puberteit in het asiel doorgebracht en dit heeft geleid tot toenemende stress en meer stress, terwijl zij op die leeftijd had moeten spelen en plezier maken, en niet achter de tralies opgroeien.

Ze is een rusteloze en nerveuze hond, vanuit het oogpunt dat ze altijd opgesloten zit in een kennel. Als ze gaat wandelen, is zij erg alert op de omgeving. Ze is gestrest en wil zo graag rennen. Maar zelfs als ze je niet kent, is ze gehoorzaam en komt ze meteen als je haar roept.

Saaz is een hond met een goede achtergrond, die zeker uit de stress van het leven achter de tralies zou leren ontspannen. Saaz is sociaal met andere honden. Ze is niet geschikt voor katten

 

Timon

1 jaar oud

Kruising Pincher

Reu

Klein

 

Dover

5 maanden oud

Kruising Pitbull

Reu

Middel

Dover slechts 5 maanden en hij weet al wat een slecht leven is. Hij was in verkeerde handen en is gered om een beter leven te krijgen. Het is een hele lieve en super aanhankelijke pup met veel liefde om te geven. Ondanks dat hij nog maar een pup is, is hij een hele rustige hond.

Hij trekt absoluut niet aan de riem. Hij is zelfs zo kalm dat als je de bal naar hem gooit rent er niet direct achteraan. Hij heeft iemand nodig die van hem houdt zonder hem een sticker te geven voor zijn ras
Dover is een schat, gezellig met andere honden en kinderen. Een pup met weinig wensen die alleen een beter leven zoekt.

 

Tacker

2 jaar oud

Kruising Pitbull

Reu

Middel

Tacker van 2 jaar is, ondanks zijn ernstige blik een zeer gevoelige en kwetsbare hond. Hij heeft een hard verleden achter zich moeten dragen, waarin hij werd geslagen en uitgescholden als hij iets verkeerd deed.
Hierdoor is hij nu erg onzeker als hij mensen nog niet kent, altijd met angst in zijn ogen.

Wanneer Tacker echter vertrouwen krijgt, is hij een vriendelijke, grappige en zeer aanhankelijke hond.
Zijn onzekerheden maken het hem moeilijk om met andere honden om te gaan, maar we zijn er zeker van dat hij met liefde ,tijd en geduld sociaal kan zijn met zowel reutjes als teefjes .Hij geniet erg van de wandelingen en is erg gehoorzaam.

 

Chase

9 maand oud

Kruising Podenco

Reu

Middel

 

Moon

3 jaar oud

Kruising Labrador

Reu

Middel