Projecten


 

Lopende projecten

Voeractie asiel in Barcelona

In het asiel in Barcelona verblijven ruim 500 honden op dit moment. Van de gemeente krijgen ze wel geld maar veel te weinig om ze goed te kunnen verzorgen. In dit asiel geldt een zero tolerance beleid en dat houdt in dat er dus geen honden mogen worden ingeslapen. Alle honden moet dus verzorgd en gevoerd worden. Per hond kost het voer ongeveer € 8,- per maand. Dit x 500 honden is € 4000,- per maand aan voer voor het asiel. Wilt u helpen door een donatie te doen van € 8,- wat een maand voer is voor 1 hond of heeft u voer over wat u aan de honden daar wilt schenken? Dat kan ook. Wilt u doneren vult u dan alstublieft ons formulier in http://www.irespectanimals.nl/doneren/ mocht u voer willen doneren kunt u ons een email sturen op adopties.sira@gmail.com.

Cuenca

Wij zijn al een hele tijd bezig om hondjes uit het asiel in Cuenca te redden. Dit is een asiel waar de honden het echt heel erg moeilijk en slecht hebben. Op dit moment is het in handen van de gemeente omdat de Spaanse Stichting eruit is gezet. Helaas krijgen we van de gemeente tot op heden geen enkele reactie op onze emails. We hopen uiteraard dat we ze er toch nog uit kunnen blijven halen en dat ze het daar beter gaan krijgen.

Adoptie op afstand

Wij zijn op zoek naar adoptanten op afstand om honden te helpen die weinig tot geen kans op adoptie maken doordat ze te oud zijn, leishmania hebben of een mooier ineerlijk hebben dan uiterlijk. Kijk hiervoor op de pagina adoptie op afstand.