Reuen ter adoptie

 • Dante klein ventje van 2 jaar zoekt een thuis

  Dante is een kleine jack russel kruising. Dante kan met honden en kinderen. Het is een lieverd die wacht op een thuis. Wordt dat bij u ?

 • Dylan wacht al bijna 5 jaar op een thuis!

  Dylan kwam als pup van 2 maanden in het asiel terecht. Dylan zou er in april 5 jaar hebben gezeten, maar gelukkig is hij nu in opvang in een gastgezin in Nederland. Dylan kan echt met alles en iedereen. Hij kan met honden, katten en kinderen, Dylan is een lieverd en verdient eindelijk een thuis.

 • Choc reutje 5 jaar

  Choc is de broer van Silver . Waar Silver is is Choc. Onlangs is Silver geopereerd aan zijn oor en mocht in een gastgezin in Spanje. Choc is daar erg verdrietig van . Gelukkig komt Choc naar Nederland en hopen we dat hij snel een thuis vind. Choc is 5 jaar en een middelmaat. Choc...

 • Charly wacht al zo lang

  Charly werd gevonden op straat. Moederziel alleen en in paniek. Gelukkig konden ze hem vangen en werd hij naar het asiel gebracht Charly is 5 jaar en kan goed met honden en kinderen.

 • Silver reutje 5 jaar

  Silver is een reutje van 5 jaar Silver kan met honden, katten en kinderen. Hij zit al 3 jaar in het asiel en verlangt naar een thuis. Silver heeft een vriendelijk en makkelijk karakter

 • Cristo 2 jaar

  Ter adoptie Cristo is een reutje van ruim 2 jaar. Cristo zit al ruim 1,5 jaar in het asiel. Cristo is een hele lieve en sociale hond. Hij kan goed met honden, katten, en kinderen. Cristo is een middenmaat.

 • Tigre lief klein ventje

  Tigre is een lieve aanhankelijke hond. Hij is ontzettend lief naar mensen toe, maar met andere honden heeft hij moeite. Toch zit Tigre nu in een gastgezin met een teefje dat groter is dan hij en dat gaat super goed. Tigre weegt maar 8 kilo, dus hij zal je niet over straat sleuren. Het liefst...

 • Puc reutje 9 jaar en hij wacht al zo lang

  Lieve, makkelijke Puc, Puc heeft zes 6 jaar achter de tralies gezeten. Eindelijk werd zijn enkeltje geluk geboekt en mocht hij naar een gastgezin in Nederland. Puc blijkt de rust zelve. , Hij is lief,sociaal, kan met alles en iedereen, behalve katten en vraagt zo weinig… Hij kan goed alleen blijven, maar gaat ook graag...

 • Gustavo klein reutje 2 jaar

  Reutje van 2 jaar opvang of adoptie gevraagd. Gustavo werd gevonden op straat in Spanje, helemaal in elkaar gedoken, toch liet hij toe gepakt te worden. Hij kan met honden en kinderen, katten wordt nog getest. Lief en sociaal hondje.

 • Amigo kleine reu 2 a 3 jaar

  Wie adopteert vriend amigo? hij is 2 jaar jong en vol levenslust. Hij zoekt een liefdevol thuis, een eigen mandje en liefde. Wie kan hem dit bieden? Hij is echt een vrolijk kereltje.