Informatie voor vrijwilligers

In dit menu vindt u verschillende soorten informatie over bijvoorbeeld wat een huisbezoek inhoudt of wat het betekent als u opvanggezin wordt. Hieronder leest u wat voor vrijwilligers nog zoeken.

Word vrijwilliger

We zoeken nog mensen die de aankomsten van de honden op Schiphol en/of Rotterdam Airport willen fotograferen. We zoeken ook mensen die het leuk vinden om de honden op het vliegveld op te halen en dan naar hun opvanggezin/adoptiegezin te brengen. Verder zoeken wij nog vluchtbegeleiders om de honden te gaan halen. Dit is heen en terug op 1 dag. Het ticket wordt betaald. Wij zoeken nog opvanggezinnen, huisbezoekers en mensen die bijvoorbeeld gratis de honden willen trimmen na aankomst.

Word opvanggezin.

Als opvanggezin draagt u zorg over de hond totdat deze word geadopteerd! U kunt hier op de website onder het kopje “informatie voor vrijwilligers” doorlezen wat opvanggezin zijn inhoudt.

Wordt huisbezoeker.

U kunt ook huisbezoeker worden. Dit houdt in dat u gaat kijken waar de hond bij een adoptie terecht komt of bij wat voor opvanggezin. Onder het kopje “informatie voor vrijwilligers” staat meer informatie hierover.

Adopteer een hond!

Als u een hondje bij ons adopteert helpt u eigenlijk 3 hondjes. Het hondje wat u adopteert, er kan een nieuw hondje naar Nederland in de opvang komen en in Spanje kunnen ze weer een hondje van de straat redden door het vrij gekomen plekje.

Word donateur!

Wat U wilt doneren bepaalt U zelf, met iedere euro zijn we blij.

Of dat nu een maandelijks bedrag is, of een eenmalige donatie, of U koopt een Glow in the Dark armbandje, maakt niet uit, we zijn zeer blij met alles! En de hondjes nog meer. Wilt u doneren stuur dan even een email naar adopties.olescan@gmail.com.