Adoptie procedure

Hoe gaat het in zijn werk?

De hond is al in een opvanggezin in Nederland

  1. U laat ons weten dat u serieuze interesse heeft door het vrijblijvend invullen van onze vragenlijst. Hiena nemen wij contact met u op.
  2. Wij sturen vervolgens de lijst door naar het desbetreffende gastgezin voor het maken van een afspraak om kennis te maken met de hond van uw keuze.
  3. Mocht er een klik zijn en u wilt de hond  adopteren na de kennismaking dan zullen wij u vragen om de adoptiebijdrage over te maken en het contract te tekenen en op te sturen.
  4. Wij plannen in de tussentijd samen met u een huisbezoek in.
  5. Als de adoptiebijdrage ontvangen is door ons, maakt het gastgezin een afspraak met u om de hond op te komen halen.

De hond verblijft nog in Spanje

Directe Adoptie

  1. U laat ons weten dat u serieuze interesse heeft door het vrijblijvend invullen van onze vragenlijst. Hiena nemen wij contact met u op.
  2. Als u aangeeft de hond direct vanuit Spanje te willen adopteren dan vragen wij u om de adoptiebijdrage over te maken en het contract te tekenen en op te sturen. De hond is dan ook gereserveerd voor u.
  3. Wij plannen in de tussentijd samen met u een huisbezoek in om te kijken waar de hond terecht komt.
  4. Zodra de adoptiebijdrage is ontvangen zullen wij de hond in Spanje reisklaar laten maken (Vaccineren, chip, bloedtesten en steriliseren/castreren).
  5. Wij laten u weten wanneer de hond aankomt. Als buiten de adoptiebijdrage ook het getekende contract ontvangen is zullen wij u het paspoort direct meegeven.