Arturo

4 jaar

Kruising Mastin

Reu

Groot

Arturo is een lieve knappe reu van 4 jaar ,hij weegt 45 kilo.
Tot nu toe heeft hij geen geluk gehad in zijn leventje
Hij moest 2 operaties ondergaan aan zijn kruisbanden . Dankzij donaties is dit mogelijk gemaakt.
Hij heeft Leishmania maar dat is onder controle met tabletjes .

Gelukkig zijn beide operaties goed gegaan en nu vele controles later is hij helemaal hersteld .
Hij hoeft niet meer terug te komen bij de dierenarts.
Hij moet nog wel de spieren opbouwen ,maar daar is een lief baasje vast toe bereid .

Arturo verblijft in een gastgezin en hij hoopt dat er hier een lief baasje voor hem is die met hem de wandelingen wil gaan maken die hij al maanden moest missen vanwege de operaties en zijn herstel.
Arturo kan goed met honden en kinderen .
Katten is onbekend .
Arturo is lief ,heel sociaal , vrolijk en aanhankelijk, gewoon een goed Lobbes.

Mail adopties.sira@gmail.com

 

Turka

3 jaar

Kruising

Teef

Middel

Turka is een middelgrote hond van 21 kilo en ongeveer 3 jaar oud. Ze is gespierd, voornamelijk zwart, witte voetjes en een witte bef en een beetje wit op de neus, kortharig maar op haar rug heeft ze een opvallende strook ruig zwart haar. Ze heeft een korte staart.
Ze verblijft nu op een appartement in Nederland, twee hoog en dat gaat prima. Ze is goed zindelijk. Ze kan zonder problemen een paar uurtjes alleen blijven.
In huis speelt ze graag met een bal of een touw, maar ze kan ook rustig aan je voeten liggen.
Buiten gaat ze graag naar het losloopgebied. Ze is goed gesocialiseerd met andere honden daar. Ze is soms een beetje ruw in haar spel maar laat zich makkelijk corrigeren.
Wanneer er even geen speelvriendjes zijn om mee te spelen, vindt ze het ook heel fijn wanneer er met een werper ballen worden gegooid. Ze gaat er dan als een speer naar toe, brengt de bal niet terug maar gaat er bij liggen. Daarom spelen we dit altijd met twee ballen tegelijk.
Ze gaat nu drie keer per dag uit. Één keer vroeg, aan de lijn, ongeveer een half uur. Twee keer langer om haar energie in het losloopgebied kwijt te kunnen. Ze heeft een heel grappige manier om door lang gras of door de hei te springen, alsof ze een geitje is. Ze is gek op mensen, begroet buiten vaak eerst de baasjes en dan de honden. Ze houdt ook van water, even door een beekje rennen.
Ze is lief voor kinderen maar binnen wel erg enthousiast naar bezoek.
Buiten is het wel opletten voor voetballende mensen. Ze zou zo achteruit het tuigje uitlopen om de bal te pakken wanneer ze de kans kreeg, daarom is ze dubbel aangelijnd.

Lino

2 jaar

Bodeguero

Reu

Klein

Lino is een reutje van 2 jaar oud Hij werd gevonden op straat. Het is een lief en vrolijk hondje . Lino weegt 11 kilo en is 45 cm hoog.
Hij is gechipt ,geënt ,heeft een paspoort en is gecastreerd . Lino kan goed met honden ,katten en kinderen.
Mail adopties.sira@gmail.com

 

Arturo

2 jaar

Kruising

Reu

Middel

Arturo is een reutje van 1,5 a 2 jaar.
Hij kan heel goed met andere honden en kinderen .
Hij werd op straat gezet .
Deze lieverd zoekt een thuis.
Arturo is geënt ,gechipt en gecastreerd.
Mail adopties.sira@gmail.com

 

Lluna

3 jaar

Kruising

Teef

Middel

Ik ben Lluna van bijna 3 jaar. Ik zoek iemand die mij begrijpt en iemand die duidelijk is naar mij toe zodat ik het begrijp. Ik ben heel onzeker en blaf daarom naar mensen ,honden en kinderen ,in de hoop dat ze gewoon niet te dichtbij mij komen . Ik houd heel veel van het gezin waar ik nu woon maar het lukt gewoon niet samen. Als er visite komt moet ik eerst 5 minuten in de bench ,erna mag ik aan ze snuffelen en dan is het goed. Ik vind het fijn om met met honden te spelen . Los kan ik weg bij gevaar en aan de lijn niet. Er is iemand bij ons geweest om te trainen en daar ging het super mee ,zij was duidelijk naar mij toe en ik merkte dat niet ik maar zij de dingen die ik spannend vind voor mij oploste. Mijn gezin houd mij nu weg bij honden en laten mij uit op rustige plekken ,maar als je diep in mijn hartje kijkt wil ik juist leren om ermee om te gaan . Kortom ik zoek een duidelijke leider en een rustige plek . De kinderen waar ik mee woon kan ik heel goed mee ,maar als er vrienden van hun komen dan vind ik dat te spannend . Ik kan goed alleen blijven en maak dan ook niks stuk . Ik ben zindelijk , ik kan beter niet met katten. Wie geeft mij een kans zodat ik kan laten zien dat ik echt wel wil leren wat wel en niet mag ?

Abby

1 jaar

Kruising

Teef

Middel

Hallo, Ik ben Abby!
Ik wil het liefst de hele dag aandacht en geaaid worden door mensen, maar alle andere dieren vind ik minder leuk .
Ik lig het liefst op de bank naast je te genieten van de aandacht, of ik ga lekker liggen slapen.
Alleen zijn kan ik wel maar ik vind het veel leuker om gezelschap te hebben.
Ik ben zindelijk, ik luister best goed al zeg ik het zelf, maar snoepjes helpen zeker om mijn aandacht erbij te houden.
Mijn grootste probleem is dat ik buiten het niet kan laten om andere honden en katten weg te willen jagen.
Blaffen doe ik niet naar ze maar ik doe wel stoer in de hoop dat ze weggaan.
Met training en zelfvertrouwen krijgen kom ik vast een heel eind, maar een rustige omgeving of iemand die buiten de drukte met mij naar buiten gaat zou ik het liefste hebben.
Ik ben 2 maanden geleden uit Spanje naar Nederland gekomen en moet nog erg wennen aan het drukke Nederland.
Zoveel te zien en te horen.
Ik ben er nog niet helemaal aan gewend en zou dan ook graag een baasje hebben die het leuk vind om mij te leren hoe ik mij moet gedragen en ik niet meer zo onzeker hoef te zijn.
Ik lijk misschien een hele grote stoere meid maar ik ben eigenlijk een grote knuffelbeer.
Ik ben dol op kinderen.

Zape

2 jaar

Kruising

Reu

Klein

Aub help Zape !!!
Ik ben Zape van 2 jaar .
Ik zoek met spoed een ander gastgezin of een thuis.
Ik leef nu buiten in een warme schuur en tuin omdat ik het binnen veel te druk vind .
Ik kan goed met andere honden , ik ben heel bang en onzeker .
Ik zoek een plekje waar liefde, tijd en vooral geduld bovenaan staan.
Kortom iemand die mij begrijpt en de tijd heeft om mij te leren met situaties om te gaan die ik spannend vind en mij te leren dat wandelen aan een lijn leuk is.
Ik ben pas 2 jaar en leefde samen met mijn broertje Zipi die al een thuis heeft in een wijngaard in Spanje, we kregen alleen brood en water van een oudere man.
Ik ben nu in Nederland en zoek met spoed een fijne plek

Danone

7 jaar

Kruising

Reu

Groot

Hi allemaal, Mijn naam is Danone ik ben een reu van 7 jaar oud. Ik heb ruim twee jaar in het asiel gezeten en ik kan daarom niet zo goed met andere honden overweg ik ben namelijk best wel Dominant tegen andere honden. Katten ben ik ook niet zo gek op, ik hou wel van mensen, grote en kleine kinderen vind ik ook heel leuk en als je met me gaat wandelen trek ik eigenlijk alleen als ik een andere hond zie, voor de rest kan ik heel netjes en rustig aan de lijn lopen ik heb wel een duidelijke leider als baasje nodig. Ik ben zindelijk en kan 5 a 6 uur alleen thuis zijn ik ben niet waaks en ik hou van slapen maar ik vind spelen met een piepspeeltje of een bal ook heel leuk. Ik wacht al zo lang op een nieuw baasje en ik hoop dat er toch nog iemand is die me lief en leuk genoeg vind om te adopteren.

Cloudi

6 jaar

Kruising

Teef

Middel

Cloudi is met haar broer Cloud bijna 3 jaar geleden gevonden. Sinds hun redding zijn de Spaanse vrijwilligers keihard aan het werk om ze weer hond te maken. Het duo was namelijk erg bang, en daarom konden ze bijten als je ze probeerden te helpen. Ze snapten het niet, maar het was niet hun schuld.

Het gaat steeds beter. Zodra ze door heeft dat je aan haar zijde staat, vraagt ze om liefkozingen.

Cloudi zoekt een familie met veel geduld en liefde voor haar. Bent u dit?