Vince

Kruising

Reutje

  10 maanden

Klein

Ontmoet Vince, de hartveroverende pup met een geboortedatum om te onthouden – 13 mei 2023. Zijn gewicht is 12 kilo, Vince is de belichaming van speelsheid en nieuwsgierigheid. Vince is een ware liefhebber van zijn viervoetige vrienden en kan katten binnen zonder problemen tolereren (al is buitenshuis een ander verhaal!). Hij is altijd op zoek naar nieuwe mensenvrienden, hoewel hij soms een beetje verlegen kan zijn rond kinderen, dankzij zijn beperkte ervaring. Maar maak je geen zorgen, hij leert snel en staat te popelen om te verkennen en nieuwe avonturen te beleven. Alleen blijven is nog in de trainingsfase, maar Vince is al helemaal zindelijk en leert snel bij, vooral als het gaat om wandelen aan de lijn. Met zijn onweerstaanbare charme en energie zal Vince snel de harten van iedereen in zijn omgeving veroveren!

Pip

Kruising

Teefje

  4 jaar

Middel

Pip, een charmant teefje met een zachte uitstraling, draagt haar 17 kilo vol levensvreugde. Haar levensverhaal, vastgelegd in haar paspoort, weerspiegelt haar reis als een trouwe metgezel. Met een microchip die haar identiteit bevestigt, is Pip niet alleen geënt, maar ook gesteriliseerd, waardoor ze klaar is voor een nieuw hoofdstuk in haar leven.
De vrolijke viervoeter, bekend om haar sociale aard, heeft een bijzonder talent om zich te omringen met zowel honden als kinderen. Haar liefdevolle karakter maakt haar tot een perfecte metgezel voor iedereen die het geluk heeft haar pad te kruisen.
Aan de lijn toont Pip soms een vleugje onzekerheid tegenover andere honden, die ze met haar karakteristieke blafuitingen uitdrukt. Dit kleine eigenaardigheidje doet echter geen afbreuk aan haar warme hart en speelse aard. Haar enige voorwaarde voor solo-avonturen is de aanwezigheid van een andere hond in het gezin of een baasje als echte vriend met wie ze haar vreugde kan delen.
Morgen viert Pip haar vierde verjaardag, een mijlpaal die haar hart sneller doet kloppen in de hoop op een eigen thuis. Haar mooiste verjaardagscadeau zou het vinden van liefdevolle armen zijn, waar ze kan gedijen en de vreugde van haar aanwezigheid kan delen. Voor Pip is elke dag een feest, maar morgen kan het begin zijn van een nieuw avontuur, gevuld met liefde en warmte, in een huis dat ze haar eigen mag noemen.

Gandhi

Kruising

Reutje

  7 jaar

Klein

In een klein dorp woonde een moedige ziel genaamd Gandhi. Zijn glanzende ogen straalden zowel verdriet als verlangen uit, als stille getuigen van de onrustige jaren die achter hem lagen. Op zijn zesjarige leeftijd en met een gewicht van 8 kilo en 30 cm hoog, was zijn hart groter dan de lasten die hij droeg.
Gandhi’s vroege leven was gehuld in de schaduwen van een somber verleden. Zijn vorige metgezel, een getroebleerde ziel verslaafd aan de betovering van alcohol, liet een spoor van pijn en verdriet achter. De kleine viervoeter, die enkel liefde zocht, werd vaak geconfronteerd met de harde realiteit van menselijk falen. Mishandeld en verwaarloosd, droeg Gandhi de littekens van een verleden dat hij niet verdiende.
Het lot nam echter een wending toen het leven van Gandhi en zijn baasje elkaar loslieten doordat zijn baasje overleed.
De duisternis verdween langzaam, maar zijn hart verlangde naar iets wat het nog nooit had gekend – de tederheid van onvoorwaardelijke liefde. Zo belandde hij in het asiel, een plek waar hoop ontkiemde te midden van de koele muren.
In het asiel vond Gandhi troost in de vriendschap van andere viervoeters. Ondanks zijn littekens was hij liefdevol, sociaal en vriendelijk. Zijn staart kwispelde als een zachte melodie, een bewijs van zijn veerkracht en ongebroken geest. Maar diep vanbinnen snakte hij naar een thuis, een plek waar de rauwe randjes van zijn verleden vervangen zouden worden door de warmte van ware genegenheid.
En dus staat Gandhi nu, met hoop in zijn ogen, aan de rand van een nieuw begin. Zijn smeekbede weerklinkt in de wind, op zoek naar de ziel die zijn hart kan helen. Een emailadres fungeert als de poort naar zijn nieuwe toekomst, waar liefde en begrip de hoofdrol spelen.
Moge dit verhaal reizen naar de harten van degenen die de kracht van herstel begrijpen, en moge Gandhi de liefde vinden die hem altijd ontglipt is.

Boneca

Kruising

Teefje

  2 jaar

Klein

Boneca van ongeveer 2 jaar oud is een dappere overlevende, ze heeft een moeilijke start gehad, vastgeketend aan een ketting van verwaarlozing en pijn.
Maar dankzij de liefdevolle tussenkomst van redders is ze getransformeerd tot een stralende ziel vol vreugde en vriendelijkheid.
Haar hart is gevuld met onvoorwaardelijke liefde en haar glimlach is aanstekelijk voor iedereen die haar pad kruist. Boneca is meer dan alleen een hond – ze is een symbool van veerkracht en hoop.
Nu is ze op zoek naar een warme thuis, waar haar zachtaardige aard en speelse geest volledig kunnen bloeien. Met haar paspoort, chip en alle nodige zorg is ze klaar om deel uit te maken van een liefdevol gezin.
Als u op zoek bent naar een trouwe metgezel die uw leven zal verrijken met liefde en geluk, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Geef Boneca de kans die ze verdient – samen kunnen jullie een nieuw hoofdstuk van liefde en geluk schrijven.

Lua

Kruising

Teefje

  4 maanden

Klein

Beste dierenliefhebbers,
Maak kennis met Lua, een betoverende pup van 4 maanden oud die jouw hart zal veroveren met haar liefde en vrolijkheid. Lua is niet alleen een prachtige verschijning, maar ook een sociale en aanhankelijke metgezel.
Haar speelse aard maakt haar de ideale vriend voor zowel honden als katten, en ze geniet van het gezelschap van kinderen. Lua straalt liefde uit en haar vreugdevolle karakter zal ongetwijfeld een glimlach op je gezicht toveren.
Als je op zoek bent naar een trouwe metgezel die je leven zal verrijken met warmte en vreugde, overweeg dan om Lua een liefdevol thuis te bieden en geef deze schattige pup de kans om deel uit te maken van jouw gezin.
Laat Lua’s staart kwispelen van geluk in een nieuw thuis vol liefde en avonturen. We hopen snel van je te horen en Lua de gelukkige start van een nieuw hoofdstuk te geven.

Yaki

Kruising

Reutje

  7 jaar

Klein

Op zoek naar het perfecte hondje? Hier is hij: Yaki!
Net 2 dagen bij zijn gastgezin in Nederland en het is alsof hij er al jaren bij hoort! Hij is heel aanhankelijk, ligt graag bij je te knuffelen. Hij is zindelijk, gaat graag mee voor een wandeling en is dan heel lief en nieuwsgierig naar andere hondjes.
Even een snuffel en een kwispel en gaat dan weer mee, loopt heel rustig aan de lijn en trekt niet.
Hij kan prima alleen zijn, blaft niet en ligt gewoon rustig te slapen tot je weer thuis bent, dan word je kwispelend verwelkomd.
Hij is lief met de al aanwezige hond en ook met de kat gaat hij goed om, hij heeft kennis gemaakt en laat hem verder met rust.
Hij vindt het ook leuk om met een bal te spelen, hij heeft nog genoeg energie! Maar lekker bij je liggen vind hij ook erg fijn, hier ligt hij op de rugleuning van de stoel en krijg je af en toe een zacht kusje in je nek. Ben jij al verliefd op dit knappe 7 jarige ventje, reageer dan snel want je bent vast niet de enige!

Bran

Breton

Reutje

9 jaar

Middel

Bran en Kira, twee lieve zielen die door omstandigheden een warm thuis zoeken, vormen een onafscheidelijk duo. Bran, geboren op 20 december 2014, met een gewicht van 16 kg en een hoogte van 49 cm, is een vriendelijke metgezel die goed overweg kan met kinderen en honden. Zijn liefdevolle aard en knuffelbaar karakter maken hem een ideale metgezel. Hoewel hij niet graag alleen thuisblijft, gedijt hij goed in het gezelschap van een andere hond.. Kira, geboren op 4 oktober 2015, met een gewicht van 14 kg en een hoogte van 45 cm, straalt ondanks het gemis van één oogje een speelse en liefdevolle energie uit. Net als Bran, is Kira kindvriendelijk en goed in de omgang met andere honden. Ze is waarschijnlijk prima in staat om alleen thuis te blijven, maar haar geluk is compleet wanneer ze in het gezelschap van een andere viervoeter is. Zindelijk en vol levensvreugde, is Kira een betoverende metgezel die graag tijd met haar mensen doorbrengt. Beide honden hebben een verleden, maar hun liefde en verlangen naar een warm thuis maken hen bij uitstek geschikt voor adoptie. Bran’s leishmania wordt goed onder controle gehouden met allopurinol, en ondanks zijn behoefte aan gezelschap, brengt hij een overvloed aan liefde en genegenheid. Kira, met haar levendige speelsheid en aanhankelijkheid, is een hartverwarmende aanvulling op het gezin. Samen vormen Bran en Kira een duo dat niet alleen elkaars beste vrienden is, maar ook een onschatbare toevoeging aan een liefdevol huishouden. Als u overweegt om deze prachtige zielen in uw leven te verwelkomen, zult u ongetwijfeld worden beloond met onvoorwaardelijke liefde en vreugdevolle momenten.

Kira

Breton

Teefje

8 jaar

Middel

Bran en Kira, twee lieve zielen die door omstandigheden een warm thuis zoeken, vormen een onafscheidelijk duo. Bran, geboren op 20 december 2014, met een gewicht van 16 kg en een hoogte van 49 cm, is een vriendelijke metgezel die goed overweg kan met kinderen en honden. Zijn liefdevolle aard en knuffelbaar karakter maken hem een ideale metgezel. Hoewel hij niet graag alleen thuisblijft, gedijt hij goed in het gezelschap van een andere hond.. Kira, geboren op 4 oktober 2015, met een gewicht van 14 kg en een hoogte van 45 cm, straalt ondanks het gemis van één oogje een speelse en liefdevolle energie uit. Net als Bran, is Kira kindvriendelijk en goed in de omgang met andere honden. Ze is waarschijnlijk prima in staat om alleen thuis te blijven, maar haar geluk is compleet wanneer ze in het gezelschap van een andere viervoeter is. Zindelijk en vol levensvreugde, is Kira een betoverende metgezel die graag tijd met haar mensen doorbrengt. Beide honden hebben een verleden, maar hun liefde en verlangen naar een warm thuis maken hen bij uitstek geschikt voor adoptie. Bran’s leishmania wordt goed onder controle gehouden met allopurinol, en ondanks zijn behoefte aan gezelschap, brengt hij een overvloed aan liefde en genegenheid. Kira, met haar levendige speelsheid en aanhankelijkheid, is een hartverwarmende aanvulling op het gezin. Samen vormen Bran en Kira een duo dat niet alleen elkaars beste vrienden is, maar ook een onschatbare toevoeging aan een liefdevol huishouden. Als u overweegt om deze prachtige zielen in uw leven te verwelkomen, zult u ongetwijfeld worden beloond met onvoorwaardelijke liefde en vreugdevolle momenten.

Xavi

Kruising

Reutje

7 jaar

Groot

Georgie en Xavi beiden 7 jaar oud, twee unieke zielen die het hart van hun eigenaren hebben veroverd met hun bijzondere persoonlijkheden. Die helaas wegens zeer verdrietige omstandigheden herplaatst moeten worden. Georgie, de gracieuze teef met een vleugje windhond en herder. Ze is een echte prinses op de erwt, supergevoelig voor liefdevolle stemmen en genegenheid. Vuurwerk en harde geluiden kunnen haar wel eens laten schrikken, maar haar charmante uitstraling maakt haar alleen maar schattiger. Ze heeft een dominante zelfstandigheid, maar met kleine kinderen deelt ze onvoorwaardelijke liefde en vreugde. Aan de zijde van Georgie staat Xavi, de enthousiaste reu met een mix van Blue Lacy, Weimaraner en Labrador. Hij is als een olifant in de porseleinkast, vol enthousiasme en soms onbewust van zijn grootte. Zijn verlatingsangst maakt hem nog specialer, maar hij vindt troost en rust bij zijn lieve metgezel Georgie. Xavi is de perfecte knuffelbeer, altijd klaar om op schoot te springen en zijn liefde te tonen. Met een paar kunstjes, deuren openmaken en eten laten verdwijnen, zorgt hij voor een vrolijke noot in huis. Samen vormen Georgie en Xavi een uniek duo. Na introducties bloeien hun vriendschappen op, zelfs met andere harige vrienden. Hoewel Georgie soms haar voortanden gebruikt om onverwachte handelingen te corrigeren, toont Xavi na introducties waar het goud te halen is – vooral als het om eten gaat. Met kleine kinderen delen ze liefdevolle momenten en laten zien dat onvoorwaardelijke liefde en speelse avonturen de kern zijn van hun positieve verhaal.